Parteneri

Cancelaria de Stat

Reprezintă autoritatea publică care asigură organizarea activităţii Guvernului în vederea realizării de către acesta a politicii interne şi externe a statului.

cancelaria.gov.md

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare

Are misiunea de a asigura realizarea prerogativelor constituționale ale Guvernului la elaborarea și promovarea politcii de stat de dezvoltare durabilă a sectorului agro-industrial al țării, prin sporirea competitivității și productivității sectorului, precum și asigurarea inofensivității și suficienței alimentare a țării, în vederea creării premiselor pentru creșterea permanentă a bunăstării populației. 

www.maia.gov.md

Ministerul Finanțelor

Este organul central de specialitate al administrației publice, care elaborează și promovează politica statului în domeniul finanțelor publice și al aplicării pârghiilor financiare în economia de piață.

www.mf.gov.md

Agrobiznes

Agrobiznes - proiect destinat tuturor fermierilor pasionați de tehnologii moderne, agricultură durabilă și performanță.

agrobiznes.ro

Agenția Apele Moldovei

Este autoritatea administrativă responsabilă de implementarea politicii de stat în domeniul gospodăririi resurselor de apă, hidroamelioraţiei, aprovizionării cu apă şi canalizare, care îşi desfăşoară activitatea în subordinea Ministerului Mediului.

www.apelemoldovei.gov.md

Citește

Asociațiile Utilizatorilor de Apă pentru Irigații – o verigă importantă pentru dezvoltarea unei agriculturi performante în Republica Moldova 28 februarie 2023, Chișinău -  Peste 70 de producători agricoli, membri ai Asociațiilor Utilizatorilor de Apă pentru Irigații (AUAI) create atât în perioada Compact, cât ... Proiectul „Tranziția la Agricultura Performantă” după VI ani de la implementare: Rezultate și lecții învățate Miercuri, 1 februarie 2023, la Chișinău a avut loc evenimentul public de prezentare a rezultatelor evaluării finale a proiectului „Tranziția la Agricultura Performantă” din cadrul pro... FDD Moldova: Primul seminar practic desfășurat pentru AUAI în 2023 Astăzi, 19 ianuarie 2023, Fondul de Dezvoltare Durabilă Moldova (FDD Moldova) a organizat și desfășurat primul seminar de instruire din acest an, în format on-line, cu Asociațiile Utilizat...