Studii și Analize

Studiul Lanţului Valoric al Merelor efectuat de ACED

În trecut Republica Moldova era unul din cei mai mari producători şi procesori de fructe în spaţiul fostei Uniuni Sovietici şi exportator în celelalte republici sovietice, fiind numită „livada” Uniunii Sovietice. Volumul de producere a fructelor era în jurul de un milion de tone… (Varianta engleză)

Studiul Lanţului Valoric al Strugurilor de Masă efectuat de ACED

Creşterea strugurilor de masă în Republica Moldova este un sector generator de venituri pentru regiunile rurale din ţară. Strugurii de masă reprezintă al treilea produs de valoarea înaltă în exporturile Republicii Moldova după mere şi nuci cu acces pe piaţa regională în creştere.(Varianta engleză)

Studiul Lanţului Valoric al Tomatelor efectuat de ACED

Acest studiu a fost elaborat în vederea colectării informaţiei privind lanţul valoric al tomatelor în Republica Moldova, inclusiv a datelor cu privire la pieţele de desfacere, tehnologiile de producţie, practicile de post-recoltare, necesităţile de investiţii, politica de stat în domeniu şi practicile de afaceri. (Varianta engleză)

Analiza instituţională a MBH

Mott MacDonald şi-a asumat angajamentul să implementeze sustenabilitatea în practicile operaţionale şi cultura noastră. Fiind una din cele mai mari companii de consultanţă internaţionale, noi permanent depunem eforturi în eficientizarea activităţii noastre şi reducerii impactului de mediu al acesteia. (Varianta engleză)

Anexele la analiza instituţională a MBH

Responsabilitatea pentru managementul resurselor umane îi revine Ministerului Mediului, care pînă în 2009 era numit Ministerul Mediului şi Resurselor Naturale. (Varianta engleză)

Mai mult

Sondaj Online

Votează